Λάβε μέρος στα εργαστήρια μας Κάνε πράξη την ιδέα σου μέσα από τα Έργα Αλληλεγγύης!

Λάβε μέρος στα εργαστήρια μας – Κάνε πράξη την ιδέα σου μέσα από τα Έργα Αλληλεγγύης!

Εθελοντισμός και Αλληλεγγύη, δύο έννοιες που συναντιούνται για να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο. Οι έννοιες αυτές εκφράζονται με πολλούς τρόπους, o καθένας από αυτούς με τη δική του μορφή και μέθοδο δράσης. Κοινό χαρακτηριστικό όμως όλων είναι η συνεισφορά τους στην προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

To Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης σου δίνει την ευκαιρία να φτιάξεις τη δική σου ομάδα για να συμβάλεις στην υποστήριξη και ένταξη των Ουκρανών προσφύγων, να βοηθήσεις άλλους νέους στον τομέα της απασχόλησης και στην εξεύρεση νέων και καλύτερων θέσεων εργασίας, να συνεισφέρεις στη βελτίωση της ψυχικής υγείας και ευεξίας άλλων νέων αλλά και να αντιμετωπίσεις διάφορα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα σου.

Αν είσαι νέα ή νέος 18-30 ετών και θα ήθελες να συνεισφέρεις στην αντιμετώπιση προκλήσεων στη γειτονιά σου ή ακόμα αν επιθυμείς να γίνεις φορέας θετικής κοινωνικής αλλαγής στην Κύπρο ή στην Ευρώπη, τότε το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης είναι για σένα!

Το Πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις επιχορήγησης για να υλοποιήσεις εσύ μαζί με τους φίλους σου ή με την οργάνωση στην οποία ανήκεις, το δικό σου Έργο Αλληλεγγύης!

Μπορείς να μάθεις όλες τις απλές οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής της αίτησής σου, για να υλοποιήσεις ένα Έργο Αλληλεγγύης.  Δήλωσε συμμετοχή στα εργαστήρια μας! Το πρώτο εργαστήριο («Info session») θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 04/04 στις 18:00-19:30, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου θα γίνει ενημέρωση για το Πρόγραμμα και τις ευκαιρίες που προσφέρει. Το επόμενο εργαστήριο («How to apply»), θα πραγματοποιηθεί τις παρακάτω ημερομηνίες, διά ζώσης, σε διάφορες περιοχές της Κύπρου και ώρα 18:00-20:00. Το εργαστήριο αυτό, σκοπό έχει την παρουσίαση όλων των απαραίτητων οδηγιών για έγκυρη και έγκαιρη υποβολή της αίτησης επιχορήγησης.

  • 05/04 Τρίτη – Κεντρικά γραφεία ΟΝΕΚ, Λευκωσία
  • 06/04 Τετάρτη – Κέντρο Πληροφόρησης Επ. Αμμοχώστου
  • 13/04 Τετάρτη – Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Πάφου
  • 14/04 Πέμπτη – Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Aγρού

Πάτησε ΕΔΩ για να δηλώσεις τη συμμετοχή σου!

Μπες στην ιστοσελίδα μας, μάθε περισσότερες πληροφορίες και βρες τις αιτήσεις επιχορήγησης για το 2ο γύρο υποβολής αιτήσεων του 2022.

Η δύναμη του μαζί είναι η δική μας υπερδύναμη! Μόνο μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 22 402688 και 25 871470.