Διαδραστικό εργαστήριο ~ Πρόσφερε την βοήθεια σου μέσα από ένα Έργο Αλληλεγγύης!

Διαδραστικό εργαστήριο ~ Πρόσφερε την βοήθεια σου μέσα από ένα Έργο Αλληλεγγύης!

Η πιο σημαντική πράξη ενός ανθρώπου είναι να βοηθάει τους συνανθρώπους του. Δεν χρειάζεται να κάνεις την απίστευτη πράξη, οι μικρές καθημερινές βοήθειες είναι που μετρούν και κάνουν την διαφορά.

Ο καθένας μας έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του! Μια πράξη αγάπης και μέριμνας για τον συνάνθρωπο μας δημιουργεί μία κοινωνική αλυσίδα αλληλεγγύης.

Μπορείς να συμβάλεις στην στήριξη και ένταξη Ουκρανών προσφύγων, ή ατόμων που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, να βοηθήσεις άλλους νέους στον τομέα της απασχόλησης και στην εξεύρεση νέων και καλύτερων θέσεων εργασίας. Ή ακόμα να βοηθήσεις στη βελτίωση της ψυχικής υγείας και ευεξίας άλλων νέων και γενικά να αντιμετωπίσεις διάφορα κοινωνικά προβλήματα που εντοπίζεις στην κοινότητά σου.  Απλές καθημερινές πράξεις ανθρωπιάς, οι οποίες μπορούν πραγματικά να φτιάξουν την ημέρα κάποιου και να ενισχύσουν την κοινωνική αλυσίδα αλληλεγγύης.

Το Πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις επιχορήγησης για να υλοποιήσεις εσύ μαζί με τους φίλους σου ή με την οργάνωση στην οποία ανήκεις, το επόμενο σας Έργο Αλληλεγγύης! Στην ιστοσελίδα μας μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις το έργο σου και τις αιτήσεις επιχορήγησης για το 3ο γύρο υποβολής αιτήσεων του 2022.

Αν θες να μάθεις πως να συμπληρώσεις και υποβάλεις τη δική σου αίτηση, για να υλοποιήσεις το δικό σου Έργο Αλληλεγγύης, δήλωσε συμμετοχήστο ενημερωτικό εργαστήριο που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου 2022, 6 – 8 μμ.

Ο καθένας από εμάς μπορεί να αξιολογήσει τις δυνατότητές του και τη διάθεσή του για προσφορά και να ξεκινήσει άμεσα να βελτιώνει τον κόσμο γύρω του. Ακόμα και οι μικρότερες πράξεις εθελοντισμού και αλληλεγγύης έχουν αντίκτυπο και αντίκρισμα στις ζωές συνανθρώπων μας.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 22 402688.