Επικοινωνία με Εθνική Υπηρεσία

Η Εθνική Υπηρεσία του Erasmus+ και του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης, μετά τη δημιουργία του Viber group κατά τη διάρκεια του 1ου lockdown πέρσι, στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας της με το κοινό, έχει δημιουργήσει ξεχωριστό κανάλι επικοινωνίας στην πλατφόρμα Microsoft Teams.

Το συγκεκριμένο κανάλι δίνει τη δυνατότητα σε όποιον Δικαιούχο το επιθυμεί:

  • να επικοινωνεί με τους Λειτουργούς της Υπηρεσίας άμεσα και διαδραστικά,
  • να επιλέγει τη θεματική που τον ενδιαφέρει, εφόσον θα υπάρχουν ξεχωριστά υπο-κανάλια (πχ για τεχνικά θέματα, για το Erasmus+, για το ΕΣΑ, για εκδηλώσεις κλπ),
  • να έρχεται σε επικοινωνία με άλλους Δικαιούχους, για ανταλλαγή εμπειριών, πληροφοριών κλπ,
  • να ανεβάσει υλικό που θα ήθελε να μοιραστεί με άλλους,
  • να ενημερώνεται για θέματα που τον αφορούν.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν χρησιμοποιεί ήδη το Microsoft Teams, μπορεί να το κατεβάσει στον υπολογιστή του δωρεάν ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο και επιλέγοντας την επιλογή “Sign up for free”. Υπάρχουν και σχετικές οδηγίες εδώ, για όποιον τυχόν δυσκολεύεται.

Για να σας μπορέσουμε να σας εγγράψουμε στην πλατφόρμα και να μπορείτε να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε, παράκλησή μας όπως συμπληρώσετε αυτό το πολύ σύντομο ερωτηματολόγιο. Στόχος μας είναι σταδιακά το viber group να αντικατασταθεί από το κανάλι μας στη Teams, το οποίο πιστεύουμε ότι θα προσφέρει πολύ πιο αποτελεσματική επικοινωνία.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Λειτουργό της Υπηρεσίας, Βίκτωρα Κουντούρη, στο 22402618 ή στο vkountouris@onek.org.cy.