Εκδήλωση “Ενημερωθείτε, Δικτυωθείτε και Δράστε”, 23 Ιουνίου 2022, Λεμεσός

Εκδήλωση “Ενημερωθείτε, Δικτυωθείτε και Δράστε”, 23 Ιουνίου 2022, Λεμεσός

Η Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης διοργάνωσε με επιτυχία την Εκδήλωση “Ενημερωθείτε, Δικτυωθείτε και Δράστε”, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, στο ξενοδοχείο Πεύκος, στη Λεμεσό.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με έμπειρους δικαιούχους του Προγράμματος από διάφορες χώρες της Ευρώπης, να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για διάφορα έργα που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στην Κύπρο και στο εξωτερικό, αλλά και να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης μπορεί να στηρίξει τον οργανισμό στον οποίο ανήκετε. Επίσης, αναπτύχθηκαν συνέργειες μεταξύ των οργανισμών που εμπλέκονται στα Σχέδια Εθελοντισμού δημιουργώντας ένα δίκτυο αλληλοϋποστήριξης και ενισχύθηκαν οι γνώσεις και δεξιότητές τους για ποιοτικότερη διαχείριση των Σχεδίων.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους Οργανισμούς, ευρωπαϊκούς αλλά και τοπικούς, που στήριξαν τη δραστηριότητα και συναντήθηκαν με σκοπό να δικτυωθούν και να αναπτύξουν μαζί κοινά Σχέδια Εθελοντισμού, προσφέροντας έτσι στην κοινότητα αλλά και τους ίδιους τους εθελοντές.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την εκδήλωση.