Διαδικτυακά Εργαστήρια Η δική σου ιδέα μπορεί να επιφέρει την αλλαγή στην κοινωνία, μέσα από τα «Έργα Αλληλεγγύης»!

Διαδικτυακά Εργαστήρια – Η δική σου ιδέα μπορεί να επιφέρει την αλλαγή στην κοινωνία, μέσα από τα «Έργα Αλληλεγγύης»!

Όλοι έχουμε έναν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουμε και όλοι μπορούμε να προσφέρουμε. Με το «Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης» ενώνουμε δυνάμεις, ξεπερνάμε τα εμπόδια και πετυχαίνουμε την αλλαγή!

Αν είσαι νέα ή νέος 18-30 ετών, μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να φέρεις την αλλαγή που επιθυμείς στην κοινωνία. Το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης σου δίνει τη δυνατότητα να συμβάλεις στην αντιμετώπιση προκλήσεων  στην κοινότητα σου, να συνεισφέρεις στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς, με ίσες ευκαιρίες, να βοηθήσεις στην ανάπτυξη μιας περιβαλλοντικά βιώσιμης και υπεύθυνης κοινωνίας.

Το πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις επιχορήγησης για να υλοποιήσεις εσύ μαζί με τους φίλους σου ή με την οργάνωση στην οποία μπορεί να ανήκεις, τα δικά σου Έργα Αλληλεγγύης. Η δική σου ιδέα μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική σου κοινότητα, περιφέρεια ή στη χώρα μας συνολικά, μέσα από τα «Έργα Αλληλεγγύης»! Μπες στην ιστοσελίδα μας, μάθε περισσότερες πληροφορίες και βρες τις αιτήσεις επιχορήγησης για τον 1ο γύρο υποβολής αιτήσεων του 2022.

Αν θέλεις να μάθεις πρακτικά πώς να συμπληρώσεις και να υποβάλεις τη δική σου αίτηση, για να υλοποιήσεις το δικό σου Έργο Αλληλεγγύης, δήλωσε συμμετοχή στα διαδικτυακά εργαστήρια που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας στις 26/01 και 02/02 στις 18:00-20:00.

–> Δήλωσε συμμετοχή

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 22 402688 και 25 871470 ή στο [email protected]