Διαδικτυακά εργαστήρια με τη δύναμη της Αλληλεγγύης, προχωράμε ΜΑΖΙ!

Διαδικτυακά εργαστήρια – με τη δύναμη της Αλληλεγγύης, προχωράμε ΜΑΖΙ!

O εθελοντισμός, η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπό μας, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε κοινωνίας. Ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε νέος, έχει κάτι ξεχωριστό να προσφέρει και αποτελεί έναν σημαντικό κρίκο στην κοινωνική αλυσίδα.

Αν είσαι νέα ή νέος 18-30 ετών, το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης σου προσφέρει τη δυνατότητα να ενώσεις τις δυνάμεις σου με τους φίλους σου, για να συμβάλεις στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος μετά από τις πρόσφατες πυρκαγιές, να καθαρίσεις τις παραλίες, να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες από την πανδημία, να βοηθήσεις ευπαθείς ομάδες, να συνεισφέρεις στην ένταξη προσφύγων και μεταναστών, να αντιμετωπίσεις διάφορα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα σου.

Το πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις επιχορήγησης για να υλοποιήσεις εσύ μαζί με τους φίλους σου ή με την οργάνωση στην οποία μπορεί να ανήκεις, τα δικά σου Έργα Αλληλεγγύης. Μπες στην ιστοσελίδα μας, μάθε περισσότερες πληροφορίες και βρες τις αιτήσεις επιχορήγησης για το 2ο γύρο υποβολής αιτήσεων του 2021.

Αν θέλεις να μάθεις πρακτικά πως θα συμπληρώσεις και θα υποβάλεις τη δική σου αίτηση, για να υλοποιήσεις το δικό σου Σχέδιο Αλληλεγγύης, δήλωσε συμμετοχή στα ενημερωτικά εργαστήρια που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2021, 18:00-20:00.

Όλοι έχουμε έναν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουμε και όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, ακόμη και στο ελάχιστο. Με το «Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης» ενώνουμε δυνάμεις, επιτυγχάνουμε την ισορροπία και ξεπερνάμε τα εμπόδια. Μαζί, είμαστε πιο δυνατοί!

Δήλωση συμμετοχής στα εργαστήρια